Prešov skončil v SEHA lige vo štvrťfinále, Gernát: Boli sme stratení

11.04.2023 Celý región

Prešov 10. apríla (TASR) - Hádzanári Tatrana Prešov sa nepredstavia vo Final Four nadnárodnej SEHA ligy. Svoje účinkovanie v tejto sezóne súťaže skončili vo štvrťfinále, keď doma prehrali aj odvetný duel play off so severomacedónskym tímom Eurofarm Pelister vysoko 26:36. V prvom zápase na palubovke súpera podľahli 29:37.

odveta štvrťfinále play off SEHA ligy

Tatran Prešov - RK Eurofarm Pelister 26:36 (10:20)
Najviac gólov: Rábek 12/2, Kasatkin 7 - Kosteski 11, Stevanovič 7, Peševski 5. Rozhodovali: Sekulič, Jovandič (obaja Srb.), vylúčenia: 3:5, 7m hody: 2/2 - 1/1
/prvý zápas 29:37, postúpil Pelister/

hlas po zápase /zdroj: tatranpresov.sk/:

Marek Gernát, tréner Tatrana: “Nastúpili sme vo veľmi ťažkom rozpoložení. Myslím si, že sme prehrali zápas v hlave a v motivácii po tej krutej prehre v Bitole. Chlapci už nemali energiu ani bojovať vôbec s myšlienkou na postup a to sa ukázalo v prvom polčase. Prvých 10 minút sme boli úplne mimo, boli sme stratení. Vedeli sme čo a ako hrajú, ale to sa z pohľadu trénera jednoducho vraví, no chlapci sú unavení, zničení. Máme dve spojky, Carapkin dnes musel hrať na pravej spojke. Ďalší hráči netrénovali, v zápase sme prišli o Gogolu, ktorý skončil so zlomeným nosom. Sme v ťažkej situácii, no teraz musíme rýchlo zregenerovať na zápas s Bojnicami."
 

Vyberte región